Til forsiden

Hvem er vi?

Kjerulf & Partnere har sit navn efter en af stifterne, Stig Kjerulf, der bl.a. var grundlægger af konsulenthuset Kjaer & Kjerulf A/S.

Kjerulf & Partnere er stiftet af en række erfarne konsulenter, der sammen har ønsket at etablere et konsulenthus, som bygger på venskab, professionel respekt og faglig stolthed.

Kredsen bag Kjerulf & Partnere består af en række professionelle konsulenter med én fælles ambition: At være det foretrukne valg på det danske marked.

Konsulenterne har solid erhvervspsykologisk og forretnings- og ledelsesmæssig baggrund og mange års erfaring i at skabe resultater for både private og offentlige virksomheder.

Vi understøtter samspillet mellem den enkelte og organisationen i hele den livscyklus, der repræsenterer spektret fra tiltrækning, udvikling og fastholdelse, til fratrædelse og afvikling.

Stig Kjerulf, Adm. direktør,
cand. psych. aut.

tip en ven
kontakt
eng

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Sauntesvej 13 – 2820 Gentofte – Tlf. 3313 1344 – info@kpas.dk

eng