Individuel Lederudvikling

PIL - Personlig, Individuel Lederudvikling

Bliv knivskarp som leder med nyeste viden i et individuelt og personligt tilpasset lederudviklings- og læringsforløb.

Du er ansat som leder i virksomhed med maksimalt pres på udvikling og indtjening. Det er nødvendigt, at du hele tiden er på forkant, går forrest samt forstår og håndterer de massive forandringer, som din branche møder. Udfordringerne er med andre ord til at få øje på.

I lyset af de mange og forskelligartede, ledelsesmæssige udfordringer har Kjerulf & Partnere derfor udviklet det nye koncept, "PIL - Personlig, Individuel Lederudvikling". Forløbet er en personlig, lederfaglig coaching og kompetenceudvikling i form af den allernyeste viden om lederens vilkår, dilemmaer og muligheder.

Undervejs i forløbet får du hjælp til at fokusere på din ledelsesopgave og finde kernen i din lederidentitet.

Form

PIL-programmet afvikles hos Kjerulf & Partnere, hvor du er i centrum hos din egen personlige konsulent i op til 8 én-til-én-sessioner over 3 til 5 måneder. Indholdet tilpasses dit aktuelle behov og erfaring som leder.

En personlig, lederfaglig kompetenceudvikling i form af den allernyeste viden.

Deltagere

Du kan være topleder, mellem- eller afdelingsleder, specialist eller forsker enten i den offentlige sektor eller det private erhvervsliv. Du kan også være på vej til at blive leder og ønsker derfor at blive forberedt på den nye stillings muligheder, udfordringer, faldgruber og dilemmaer.

Udbytte

Du bliver knivskarp på egne potentialer og udfordringer samt på kravene til din professionelle rolle – som den, der skaber værdi for medarbejderne i din afdeling eller organisation. Din viden om lederens eller specialistens vilkår og muligheder bliver skærpet af den allernyeste viden, herunder kortlægning af din lederidentitet, forståelse for ledelsesdimensionen, dine styrker, svagheder og meget mere.

Vore konsulenter

Sessionerne gennemføres af erfarne partnere eller seniorkonsulenter fra Kjerulf & Partnere A/S. Konsulenterne har en solid erhvervspsykologisk baggrund – teoretisk såvel som praktisk. Du får mulighed for at trække på konsulenternes praktiske erfaringer fra deres daglige arbejde med mange typer ledere og virksomheder.


Kontakt os på tlf. 3313 1344 for yderligere information eller benyt formularen til højre på denne side:

Kontakt os

Ring på tlf. 3313 1344

Send mig info om...

PIL - Personlig, Individuel Lederudviling