IQ-test

PI Cognitive Assessment

PI Cognitive Assessment (PI CA) benyttes, når man vil kende kandidatens potentiale for indlæring og præstation.

PI CA er et kognitivt testværktøj, der måler testpersonens potentiale for at præstere i en given stilling i forhold til de krav, der stilles til vedkommendes generelle kognitive evne.

PI CA måler evnen til at absorbere og indlære information, tilpasse sig skiftende betingelser og krav, løse problemer og behandle kompleks information via numeriske, verbale og abstrakte opgaver.

Kjerulf & Partneres erfaring er, at evnen til at præstere inden for disse områder, samt testpersonens indlæringshastighed, er stærkt forbundet med en succesfuld jobpræstation. PI CA er således velegnet til rekruttering af medarbejdere og ledere på alle niveauer samt til brug ved Assessment Centre.

Ved rekruttering til vigtige stillinger er PI CA et uundværligt supplement til en personlighedstest, f.eks. KP Personprofil.

Oversigt

Anvendelse: Kompetencevurdering, screening, rekruttering, Assessment Centre.

Målgruppe: Medarbejdere og ledere på alle niveauer.

Indhold: Der måles på testpersonens generelle kognitive præstation og indlæringspotentiale inden for 3 områder: Numerisk, Verbal og Abstrakt problemløsning. Rapportering på overskueligt 1-sides rapportark med grafisk oversigt og forklaring.

Omfang: 50 spørgsmål (12 min. udfyldelsestid).

Feedback: Ca. 15 minutter.

Teamrolleprofiler: Nej.

Gruppeprofil: Nej.

Normer: Dansk + andre nationaliteter samt diverse branchenormer.

Sprog: Dansk + mere end 70 andre sprog.

Certificering i PI Cognitive Assessment

Du har mulighed for at købe brugsret - eller licens - til Kjerulf & Partneres testsystemer. I kombination med licensen kan du eller dine kollegaer blive certificeret i at administrere og give testtilbagemeldinger i profilværktøjerne. Certificeringen er personlig og kan tages med i din videre karriere. Læs mere...


Ring til os på tlf. 3313 1344 eller benyt formularen på denne side og modtag deltaljeret datablad.

Kontakt os

Ring på tlf. 3313 1344

Send mig info om...

PI Cognitive Assessment