Rådgivning og sparring

Outplacement

Vi hjælper med at gøre en vanskelig afskedigelsesproces til noget positivt og frugtbart - både for organisationen og den afskedigede.

Outplacement fra Kjerulf & Partnere omfatter strategisk rådgivning og sparring til den enkelte og organisationens ledelse i tilknytning til den vanskelige situation, som en afskedigelse kan være.

En afskedigelsesproces er ofte meget belastende for de involverede. Det gælder de direkte implicerede, som må forlade deres job, men også de tilbageværende kolleger. En uprofessionel håndtering fra lederens side skader ikke alene den afskedigede, men i høj grad også organisationens image.

Proces med konstruktivt fodfæste og fremtidsperspektiv

Vi hjælper organisationen med at forberede afskedigelsesprocessen og sikrer, at lederne er godt klædt på til at gennemføre afskedigelsessamtalen.

Den afskedigede bringes videre og får et nyt konstruktivt fodfæste... der sikrer selvindsigt i såvel bagudrettet som fremadrettet perspektiv.

Gennem workshops, jobsøgningskurser og/eller individuelle forløb garanterer vi, at den afskedigede bringes videre og får et nyt konstruktivt fodfæste gennem en proces, der sikrer selvindsigt i såvel bagudrettet som fremadrettet perspektiv.

Med vores solide kendskab til dansk erhvervsliv, jobrådgivning og personlig udvikling sørger vi for, at den ellers vanskelige og svære situation bliver vendt til noget positivt og frugtbart - også på den lange bane.

Ring til os på tlf. 3313 1344 eller benyt formularen på denne side og modtag yderligere information.

Kontakt os

Ring på tlf. 3313 1344

Send mig info om...

Outplacement