Privatliv

Cookie & Privatlivspolitik

Vi værner om dine private oplysninger.

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold samt til at forenkle og dermed øge brugeroplevelsen. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (sædvanligvis under menupunktet ”Indstillinger > Privatliv & Sikkerhed” e.l. i din browser) og undlade videre brug af websitet.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil, tablet eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske dine indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning for din browser (sletning udføres sædvanligvis under menupunktet ”Indstillinger > Privatliv & Sikkerhed” e.l. i din browser). Hvis du sletter eller blokerer for cookies, husker vores website ikke dine tidligere indtastede kontaktinformationer i formularer o.l., hvilket betyder at de skal genindtastes. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

En nemmere metode: Private browsing

Når du sletter dine cookies, mister du værdifuld information og gør din færden på internettet unødig besværlig. Mange sletter cookies for at rydde deres søgehistorik eller skjule hvilke sider, de har besøgt, men her er det faktisk nemmere blot at skifte til ”Private Browsing” (se instruktioner for din browser) og bevare fordelene ved cookies, der sikrer at dine præferencer huskes fra gang til gang.

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv indtaster informationerne i webformularerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og eventuelle indtastede bemærkninger i webformularerne. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, ved produktforespørgsler eller køb.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dit besøg samt for at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller specifikke produktbeskrivelser. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet og hvad du evt. klikker på samt geografisk placering m.v. videregives IKKE til tredjepart. Oplysningerne anvendes udelukkende internt hos Kjerulf & Partnere A/S.
Vi benytter dog tredjepart til opbevaring og behandling af data (trafikmåling: Google Analytics og AddThis). Disse videregives udelukkende i anonymiseret form. Du kan fravælge at indgå i Google trafikmåling her. Tjenesterne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne samt i henhold til gældende lovgivning og partnerne må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger, såsom som navn og e-mail m.v., vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun sikre databehandlere i EU, som kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@kjerulf-partnere.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Dataansvarlig

Websitet ejes og publiceres af:

Kjerulf & Partnere A/S
Sauntesvej 13
DK-2820 Gentofte
Tel: +45 3313 1344
E-mail: info@kjerulf-partnere.dk

Kontakt os

Ring på tlf. 3313 1344

Send mig info om...

Cookie- og privatlivspolitik