Erhvervspsykologisk rådgivning

Erhvervspsykolog

Kjerulf & Partneres erhvervspsykologer har alle solid psykologisk og forretningsmæssig forståelse. Vi arbejder med det enkelte individ såvel som teams, bestyrelser og ledere i organisatoriske og personlige kontekster.

At få rådgivning fra en erhvervspsykolog giver indsigt og dyb forståelse for de udfordringer, den enkelte person, virksomhed eller organisation skal håndtere.

Som erhvervspsykologer kan vi arbejde med både de arbejdsmæssige og personlige udfordringer, som ledere og medarbejder kan opleve. Hvad end du er topleder, som ønsker at øge sin personlige robusthed, eller du er HR-chef og efterspørger erhvervspsykologiske test til slutkandidaterne i ansøgningsprocessen, så kan Kjerulf & Partnere hjælpe dig med opgaven.

Rådgivere med solid erhvervspsykologisk baggrund kan hjælpe dig med dine arbejdsmæssige og personlige udfordringer.

Hvad kan en erhvervspsykolog?

At benytte sig af erhvervspsykologisk rådgivning har den fordel, at vores rådgivere har mere end en almindelig psykologbaggrund. Foruden at forstå psykologien og adfærden hos de mennesker, vi coacher og udvikler, kan vi sætte det ind i en forretnings- og organisationsmæssig kontekst.

I stedet for at gå til psykolog for at udvikle sig privat og af personlige årsager, arbejder vi i erhvervspsykologien med at udvikle mennesker, så de performer og navigerer bedre i arbejdslivet.

Vores erhvervspsykologiske konsulenter har mange års erfaring inden for rådgivning af mennesker med forskellige udfordringer såsom:

  • En topleder ønsker at gå nye karriereveje, men mangler personlig indsigt til at finde det job, der matcher vedkommende bedst.
  • En organisation kæmper med at få alle medarbejderne til at forstå og arbejde med den nye virksomhedsstrategi.
  • Topledelsen i en virksomhed er bekymret for silo-dannelse i afdelingerne og dermed manglende samarbejde, som de ønsker at afdække og ændre på.
  • En HR-chef står mellem valget af to kandidater til en specialiststilling og har brug for viden om kandidaternes personlighed og kognitive kompetencer for at træffe den rigtige beslutning.

Alle de ovenstående eksempler er blot nogle af de situationer, vi har arbejdet med gennem årene. Vores erhvervspsykologer og konsulenter er højtuddannede og har erfaring med alle opgaver inden for feltet.

Erhvervspsykologisk rådgivning for ledere, medarbejdere og organisationer.

Vores erhvervspsykologiske services

Hos Kjerulf og Partnere udbyder vi mange former for rådgivning samt et bredt udvalg erhvervspykologiske tests.
Her er et udpluk af de services, vi tilbyder:

Klik ind på hvert enkelt punkt og læs mere om vores erhvervspsykologiske ydelser.

Erhvervspsykolog på Østerbro

Vores kontor er beliggende på Østerbro, men vores psykologer og konsulenter løser opgaver i hele landet.

Kom gerne forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak på vores kontor, der ligger centralt på Østerbro i København, tæt på S-tog og med P-pladser i nærområdet.

Vi glæder os til at tage imod dig - vores adresse er:

Kjerulf & Partnere ApS
Østerfælled Torv 10, 2. Th.
2100 København Ø

Du er også velkommen til at ringe til os på telefonnummer +45 33 13 13 44 eller sende os en mail på info@kpas.dk.

Kontakt vores erhvervspsykologer

Ring på tlf.nr.: +45 3313 1344