Erhvervspsykologiske test

Certificering i KP Testsystemer

Bliv selv bruger af Kjerulf & Partneres anerkendte testsystemer og anvend dem til dine rekrutterings- eller udviklingsopgaver.

Du kan selv blive certificeret og dermed i stand til at benytte og håndtere de træfsikre personlighedstest og profilanalyser fra Kjerulf & Partnere.

Med KP Testsystemer får du redskaber med minimal administration og pædagogisk fremstillede profilrapporter, som danner et solidt udgangspunkt for en kvalificeret vurderings- eller udviklingsproces.

Certificering og undervisning varetages naturligvis af vores erfarne testpsykologer.

Se vores kursuskalender...

Deltagere

For alle, som arbejder med vurdering og/eller udvikling af mennesker. Din erfaring og baggrund kan være begrænset eller du kan være garvet testbruger. Vores certificeringskurser målrettes og tilrettelægges efter behovet.

Udbytte

Med en testcertificering får du mulighed for at benytte en personlighedstest, der er enkel at anvende og som løbende udvikles i samarbejde med forskere på Institut for Psykologi på Københavns Universitet. Profilværktøjerne har danske normer, er udelukkende baseret på aktive personer i dansk erhvervsliv og giver et klart formuleret testresultat.

Med KP Testsystemer får du redskaber med minimal administration og pædagogisk fremstillede profilrapporter.

Form

En testcertificering er typisk et 3-dages kursus, der omfatter en teoretisk del, hvor emner som psykometri (grundlæggende videnskab/teori), administration og etik samt gennemgang af test og anvendelsesmuligheder behandles.

Dertil kommer en praktisk del, hvor der trænes i at anvende og give tilbagemeldinger på testresultatet. Hver enkelt deltager vil få personlig coaching og feedback. Kurset afsluttes med en praktisk evaluering.

Efter kurset

Efter kurset arbejder deltagerne i en periode på 4-6 måneder med testværktøjerne under supervision og telefonsupport af Kjerulf & Partneres testpsykologer.

Den enkelte deltager har til enhver tid mulighed for at få hjælp til tolkning af profiler eller support til administrationsmodulet.

Praktisk

Kurserne afholdes fra kl. 9.00-16.00 i vores lokaler på:

Sauntesvej 13
2820 Gentofte

Se vores kursuskalender...


Læs mere om vore erhvervspsykologiske test. Du er også velkommen til at ring til os på tlf. 3313 1344 eller benytte formularen på denne side og modtage yderligere information.

Send mig info om...

Certificering