Lederanalyser

KP Magt & Autoritet

Som leder har du fået magt, men den skal suppleres med autoritet og egen personlig ledelsesstil. KP Magt & Autoritet måler på lederens evne til at balancere disse elementer.

Personlighedstesten KP Magt & Autoritet er designet til ledere, som ønsker at få et klart billede af egen balance mellem magt og autoritet samt at blive bevidst om, hvordan disse to grundlæggende ledelseselementer forvaltes i ledelsesadfærden.

I KP Magt & Autoritet stilles skarpt på samspillet mellem de delelementer, der indgår i lederens udøvelse af magt og autoritet. Således kan testen med fordel anvendes ved rekruttering, coaching, vurdering og personlig udvikling i større organisationer samt til team- og organisationsudvikling.

Personlighedstesten er baseret på teorierne i bogen ”Magt & autoritet i Ledelse”, skrevet af Lone Schilling Andersen, MA i organisationspsykologi (Børsens Forlag 2007).

Oversigt

Anvendelse: Rekruttering, coaching, vurdering og personlig udvikling i større organisationer, gruppeprofil til afdelings-, team- og organisationsudvikling.

Målgruppe: Ledere på alle niveauer og førledere.

Indhold: Der måles på 15 personlighedstræk inden for tre hovedgrupper: Magt, Autoritet og Forvaltning af magt og autoritet. En Coaching Guide er indbygget i rapporten samt korrelationsanalyse mellem personlighedstræk.

Omfang:  150 spørgsmål (ca. 20 min. udfyldelsestid).

Feedback: Ca. 1,5 time.

Teamrolleprofiler: Ja.

Gruppeprofil: Ja.

Normer: DK Generel leder.

Sprog: Dansk og engelsk.

Certificering i KP Magt & Autoritet

Du har mulighed for at købe brugsret - eller licens - til Kjerulf & Partneres testsystemer. I kombination med licensen kan du eller dine kollegaer blive certificeret i at administrere og give testtilbagemeldinger i profilværktøjerne. Certificeringen er personlig og kan tages med i din videre karriere. Læs mere...


Ring til os på tlf. 3313 1344 eller benyt formularen på denne side og modtag deltaljeret datablad.

Kontakt os

Ring på tlf. 3313 1344

Send mig info om...

KP Magt & Autoritet