Lederanalyser

KP Personlig Handlekraft

KP Personlig Handlekraft er en veldokumenteret test, der måler på en leders evne til at eksekvere og få ting til at ske.

KP Personlig Handlekraft er en personlighedstest og analyse udviklet på baggrund af teorien i cand.psych.auth. Stig Kjerulfs bog "Personlig Handlekraft" (Gyldendal Business 2008) samt fra løbende analyser af dansk erhvervsliv.

Analysen, der afdækker lederens personlige handlekraft og dens drivere, måler på evnen til at balancere mellem ambition og relation - forhold, der ikke er statiske, men som netop kan udvikles hos ledere såvel som i teams og i organisationer som helhed.

Oversigt

Anvendelse: Vurdering, personlig udvikling, coaching, evt. rekruttering, gruppe- eller teamrolleprofil eller sammen med KP Teamprofil til organisations- og teamudvikling.

Målgruppe: Medarbejdere og ledere på alle niveauer.

Indhold: Der måles på 15 personlighedstræk inden for tre hovedgrupper: Ambition, Relation og Individ – nøje udvalgt på basis af Stig Kjerulfs teorier om handlekraft. Coaching Guide er indbygget i rapporten samt korrelationsanalyse mellem personlighedstræk.

Omfang: 150 spørgsmål (ca. 20 min. udfyldelsestid).

Feedback: Ca. 1,5 time.

Teamrolleprofiler: Ja (læs mere om KP Rolleprofil)

Gruppeprofil: Ja

Normer: DK Executive leder, DK Generel leder, DK Medarbejder samt råscore-norm.

Sprog: Dansk og engelsk

Certificering i KP Personlig Handlekraft

Du har mulighed for at købe brugsret - eller licens - til Kjerulf & Partneres testsystemer. I kombination med licensen kan du eller dine kollegaer blive certificeret i at administrere og give testtilbagemeldinger i profilværktøjerne. Certificeringen er personlig og kan tages med i din videre karriere.

GÅ TIL VORES CERTIFICERINGSKALENDER >>

Kontakt os

Ring på tlf. 3313 1344

Send mig info om...

KP Personlig Handlekraft