Lederanalyser

LEA Individuel

LEA Individuel analyserer den enkelte leders effektivitet til at lede. Testen giver indsigt i de handlingsmønstre, der skal til for at styrke, modificere eller supplere ens lederstil.

Adfærdsanalysen LEA Individuel (Leader Effectiveness Analysis) fokuserer på en normeret måling af den enkelte leders effektivitet til at lede. Ligesom i analysen LEA 360° Ledelses Effektivitets Analyse er udgangspunktet, at personlig udvikling fremmes, jo større indsigt den enkelte har i sin egen ledelsesadfærd.

LEA Individuel giver en diagnostisk feedback, som beskriver de handlingsmønstre, der skal til for at styrke, modificere eller supplere ens lederstil.

Oversigt

Anvendelse: Lederudvikling, rekruttering, vurdering, personlig udvikling, coaching, gruppeprofil ved organisations- og teamudvikling.

Målgruppe: Ledere på alle niveauer og førledere.

Indhold: Der måles på 22 adfærdstræk inden for seks hovedgrupper: At skabe en vision, Udvikling af medarbejdere, Gennemførelse af visionen, Opfølgning, Resultatorientering og Team Playing. Omfattende rapport og medfølgende arbejdsbog. Konsulentarket har grafisk oversigt.

Omfang: 84 kombinerede spørgsmål (ca. 45 min. udfyldelsestid).

Feedback: 2 timer.

Teamrolleprofiler: Ja.

Gruppeprofil: Ja.

Normer: Dansk ledernorm. Adskillige landenormer findes.

Sprog: Dansk, svensk, engelsk og alle større sprogområder.

Certificering i LEA Individuel

Du har mulighed for at købe brugsret - eller licens - til Kjerulf & Partneres testsystemer. I kombination med licensen kan du eller dine kollegaer blive certificeret i at administrere og give testtilbagemeldinger i profilværktøjerne. Certificeringen er personlig og kan tages med i din videre karriere. Læs mere...


Ring til os på tlf. 3313 1344 eller benyt formularen på denne side og modtag deltaljeret datablad.

Kontakt os

Ring på tlf. 3313 1344

Send mig info om...

LEA Individuel