Lederanalyser

PD Eksistentiel Værdianalyse

PD Eksistentiel Værdianalyse benyttes, når der skal skabes dialoggrundlag for at arbejde med lederens motiver og holdninger. Analysen fokuserer på testpersonens personlige værdier og prioriteringer.

Personal Directions (PD) er en eksistentiel værdianalyse, der fokuserer på de personlige værdier og den indflydelse, de har på valg og prioriteringer i arbejds- og privatliv.

PD klarlægger testpersonens motiver og bestræbelser og er derfor velegnet, når der er brug for at tydeliggøre, debattere eller arbejde med vedkommende leders holdninger og motivation.

Oversigt

Anvendelse: Lederudvikling, coaching og personlig udvikling – særligt i eksistentielle overgangsfaser.

Målgruppe: Ledere på alle niveauer og seniorspecialister.

Indhold: Profilen er inddelt i tre dele. I første del måles på 17 forskellige personlige værdisæt i seks hovedgrupper: Tilknytning, Udstråling, Opfattelse, Stræben, Udfordring og Kontinuitet. I anden del måles på ”Din personlige tilværelse”. I tredje del måles på ”Betragtninger over livskvalitet”. Omfattende rapport med indbygget arbejdsbog. Konsulentarket har grafisk oversigt.

Omfang: 160 kombinerede spørgsmål (ca. 60 min. udfyldelsestid).

Feedback: Ca. 3 timer.

Teamrolleprofiler: Ja.

Gruppeprofil: Nej.

Normer: Kønsopdelte normer og flere verdensdele/kulturer.

Sprog: Dansk, engelsk, svensk og alle større sprogområder.

Brug af Personal Directions (PD)

Du kan ikke købe brugsret - eller licens - til PD, idet testen er et såkaldt "A-klassificeret" værktøj og derfor kun må benyttes af certificerede psykologer. Kjerulf & Partnere tilbyder derfor at benytte PD til løsning af konsulentopgaver, hvor analysen har relevans, f.eks. i forbindelse med lederudvikling, coaching eller personlig udvikling.

Læs mere om vore konsulentydelser indenfor Test- og udvikling af medarbejdere...


Ring til os på tlf. 3313 1344 eller benyt formularen på denne side og modtag deltaljeret datablad.

Kontakt os

Ring på tlf. 3313 1344

Send mig info om...

PD Eksistentiel Værdianalyse