Personlighedstest

KP Personprofil

KP Personprofil er den dybe personlighedstest til rekruttering af ledere, specialister eller til brug ved personlig udvikling.

KP Personprofil er den dybe og solide personlighedstest, som giver en indgående forståelse af testpersonens personlighedstræk, forcer og udfordringer.

Med sin store træfsikkerhed afdækker KP Personprofil lederens eller specialistens personlige ressourcer, forcer eller udviklingspunkter. Denne personlighedstest er derfor et helt centralt værktøj til brug i coaching, rekruttering og personlig udvikling.

Oversigt

Anvendelse: Rekruttering, vurdering, personlig udvikling, coaching, gruppeprofil til organisations- og teamudvikling.

Målgruppe: Specialister og ledere på alle niveauer.

Indhold: Der måles på 20 + 2 personlighedstræk inden for fire hovedgrupper: Dynamik, Resultatopnåelse, Sociale relationer og Tænkestil. Konsulentarket giver en samlet beskrivelse af testpersonens profil.

Omfang: 224 spørgsmål (ca. 35 minutters udfyldelsestid).

Feedback: Ca. 2 timer.

Gruppeprofil: Ja.

Normer: DK Generel leder, DK Medarbejder, DK Topleder, DK Bestyrelse, DK Offentlig medarbejder, DK Offentlig leder. Der er mulighed for at vælge at sammenligne med to normer samtidig.

Sprog: Dansk og engelsk.

Certificering i KP Personprofil

Du har mulighed for at købe brugsret - eller licens - til Kjerulf & Partneres testsystemer. I kombination med licensen kan du eller dine kollegaer blive certificeret i at administrere og give testtilbagemeldinger i profilværktøjerne. Certificeringen er personlig og kan tages med i din videre karriere.

GÅ TIL VORES CERTIFICERINGSKALENDER >>

Kontakt os

Ring på tlf. 3313 1344

Send mig info om...

KP Personprofil