Personlighedstest

KP Robusthedsprofil

Menneskelig robusthed er evnen til at håndtere udfordringer i form af modgang og stress. KP Robusthedsprofil måler på modstandskraften over for en række vigtige ydre og indre påvirkninger.

Kortlægning og forståelse af det enkelte menneskes evne til at håndtere modgang og stress giver det bedste udgangspunkt til forståelse af individets aktuelle robusthedsgrundlag.

Personlighedstesten KP Robusthedsprofilen er designet til dels at kortlægge de tilstedeværende evner hos det enkelte menneske, dels til at skabe udviklingsmuligheder som kan kobles til arbejdet med organisation og arbejdsmiljø. Med den indbyggede Coaching Guide opnår testpersonen vigtig indsigt og forståelse til at arbejde videre med sin egen robusthed.

Oversigt

Anvendelse: Rekruttering, vurdering, personlig udvikling, coaching, gruppeprofil til organisations- og teamudvikling.

Anvendelse: Kompetencevurdering, screening, rekruttering, Assessment Centre, personlig udvikling, coaching, gruppeprofil til organisations- og teamudvikling.

Målgruppe: Medarbejdere, specialister og ledere på alle niveauer.

Indhold: Der måles på 8 personlighedstræk. Konsulentarket giver en samlet beskrivelse af testpersonens profil.

Omfang: 80 spørgsmål (ca. 15 minutters udfyldelsestid).

Feedback: Ca. 1 time.

Gruppeprofil: Ja.

Normer: DK Generel leder, DK Medarbejder, DK Topleder, DK Bestyrelse, DK Offentlig medarbejder, DK Offentlig leder m.fl.

Sprog: Dansk og engelsk

Certificering i KP Robusthedsprofilen

Du har mulighed for at købe brugsret - eller licens - til Kjerulf & Partneres testsystemer. I kombination med licensen kan du eller dine kollegaer blive certificeret i at administrere og give testtilbagemeldinger i profilværktøjerne. Certificeringen er personlig og kan tages med i din videre karriere. Læs mere...


Ring til os på tlf. 3313 1344 eller benyt formularen på denne side og modtag deltaljeret datablad.

Kontakt os

Ring på tlf. 3313 1344

Send mig info om...

KP Robusthedsprofil