Personlighedstest

KP Sales Performance

Personlighedstesten KP Sales Performance er et uundværligt værktøj til rekruttering og udvikling af sælgere.

En virksomheds succes måles på dens evne til at skabe resultater. Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvilke sælgere du ansætter eller hvilken salgskultur, du opbygger.

Personprofilen KP Sales Performance er specielt udviklet til sælgere og designet til at hjælpe din virksomhed til at rekruttere lige præcis den type sælger, som du har behov for.

Med sit banebrydende design og indbyggede Coaching Guide er KP Sales Performance både velegnet som salgstrænerens arbejdsværktøj, sælgerens personlige udviklingsværktøj eller til hjælp i forbindelse med rekruttering, talentudvikling og karriererådgivning af sælgere.

Oversigt

Anvendelse: Rekruttering, vurdering, personlig udvikling, coaching, gruppeprofil til organisations- og teamudvikling.

Anvendelse: Kompetencevurdering, screening, rekruttering, Assessment Centre, personlig udvikling, coaching, gruppeprofil til organisations- og teamudvikling.

Målgruppe: Sælgere og salgsledere på alle niveauer.

Indhold: Der måles på 18 personlighedstræk indenfor 3 hovedgrupper: Salgsfokus, Kunderelation og Personlig Dynamik. Konsulentarket giver en samlet beskrivelse af testpersonens profil.

Omfang: 180 spørgsmål (ca. 20 min. udfyldelsestid).

Feedback: Ca. 1,5 time.

Gruppeprofil: Ja.

Normer: DK Generel sælger, Råscore-norm samt kravprofiler på Key Account Managere (KAM), New Bizz og retail-sælgere. Der er mulighed for at sammenligne to normer samtidig.

Sprog: Dansk og engelsk

Certificering i KP Sales Performance

Du har mulighed for at købe brugsret - eller licens - til Kjerulf & Partneres testsystemer. I kombination med licensen kan du eller dine kollegaer blive certificeret i at administrere og give testtilbagemeldinger i profilværktøjerne. Certificeringen er personlig og kan tages med i din videre karriere. Læs mere...


Ring til os på tlf. 3313 1344 eller benyt formularen på denne side og modtag deltaljeret datablad.

Kontakt os

Ring på tlf. 3313 1344

Send mig info om...

KP Sales Performance