Teamanalyser

KP Rolleprofil

KP Rolleprofil giver afklaring og forståelse for, hvordan et team kan samarbejde optimalt og få succes. Analysen viser samtidig personens foretrukne roller i gruppesamspil.

Man har forskellige roller afhængig af, hvor man er i livet, og hvem man er sammen med, men i vores voksne liv finder vi efterhånden én eller flere foretrukne rolletyper. Menneskets rolleadfærd bestemmes således ikke kun af dets egen personlighed men også ud fra dets forhold til andre mennesker.

KP Rolleprofil kan hjælpe dig med at afklare og forstå din egen profil og ikke mindst om og hvordan vi lykkes i de teams, vi arbejder i. Den medfølgende Coaching Guide kan sætte gang i en forandringsproces, således at man opnår en større grad af effektivitet og tilfredshed i de foretrukne roller.

Den enkelte Rolleprofil og medfølgende Coaching Guide er baseret på forudgående udfyldelse af én af de to personlighedstest, henholdsvis KP Personlig Handlekraft og KP Explorer.

Oversigt

Anvendelse: Personlig udvikling, coaching, teambuilding, gruppeprofil til organisations- og teamudvikling.

Målgruppe: Medarbejdere og ledere på alle niveauer.

Indhold: Der måles på 8 grundlæggende rolletyper: Netværker, Forhandler, Analytiker, Strateg, Afslutter, Praktiker, Idéskaber, Inspirator.

Omfang: Profilerne udledes på baggrund af udfyldelse af personlighedstesten KP Explorer eller KP Personlig Handlekraft.

Feedback: 1 time.

Gruppeprofil: Ja.

Normer: DK Executive leder, DK Generel leder, DK Medarbejder, DK Offentlig medarbejder, DK Offentlig leder.

Sprog: Dansk og engelsk.

Certificering i KP Rolleprofil

Du har mulighed for at købe brugsret - eller licens - til Kjerulf & Partneres testsystemer. Certificering i KP Rolleprofil forudsætter dog at du allerede er certificeret i personlighedstesten KP Personlig Handlekraft og/eller KP Explorer. I kombination med licensen kan du eller dine kollegaer herefter administrere og give testtilbagemeldinger i profilværktøjerne. Certificeringen er personlig og kan tages med i din videre karriere. Læs mere...


Ring til os på tlf. 3313 1344 eller benyt formularen på denne side og modtag deltaljeret datablad.

Kontakt os

Ring på tlf. 3313 1344

Send mig info om...

KP Rolleprofil