Teamanalyser

KP Teamprofil Handlekraft

Med KP Teamprofil Handlekraft i hånden kan du måle og analysere dine teams eller gruppers handlekraft, potentiale og modningsniveau.

KP Teamprofil Handlekraft viser præcist, hvor dit team trænger til et løft for at blive bedre til at samarbejde og opnå resultater. 30 spørgsmål på ti minutter er nøglen. Teamprofilen er derfor et uundværligt analyseværktøj til måling af medarbejderteams, lederteams eller gruppers handlekraft og modningsniveau.

Teamprofilen består af to dele:

DEL 1 omhandler de individuelle forudsætninger for teamdannelse og baserer sig på data fra personlighedstesten KP Personlig Handlekraft.

DEL 2 undersøger de mulige synergieffekter hos samme gruppe testede personer og har sit eget teamspørgeskema. Der gives en diagnostisk feedback på gruppens potentiale som team og aktuelle modningsniveau.

Oversigt

Anvendelse: Teamudvikling.

Målgruppe: Medarbejdere og ledere på alle niveauer.

Indhold: Første egentlige diagnosticeringsværktøj på markedet med fokus på handlekraft i teamet. Inklusiv gruppeprofil på basis af individuelle KP Personlig Handlekraft profiler.

Omfang: 30 spørgsmål. Gradueres af hvert teammedlem (ca. 15 min. udfyldelsestid).

Feedback: Ca. 0,5 time + teamseminar.

Gruppeprofil: Ja.

Normer: Del 1: Normeret / Del 2: Ikke norm-baseret.

Sprog: Dansk og engelsk.


En teamanalyse med KP Teamprofil Handlekraft af dit leder- eller medarbejderteam kan gennemføres med assistance og supervision af vore erhvervspsykologer til en aftalt pris. Benyt venligst formularen på denne side og få yderligere information.

Certificering i KP Teamprofil Handlekraft

Du har også mulighed for at købe brugsret - eller licens - til Kjerulf & Partneres testsystemer. Certificering i KP Teamprofil Handlekraft forudsætter dog at du allerede er certificeret i personlighedstesten KP Personlig Handlekraft.

I kombination med licensen kan du eller dine kollegaer herefter administrere og give testtilbagemeldinger i profilværktøjerne. Certificeringen er personlig og kan tages med i din videre karriere. Læs mere...


Ring til os på tlf. 3313 1344 eller benyt formularen på denne side og modtag deltaljeret datablad.

Kontakt os

Ring på tlf. 3313 1344

Send mig info om...

KP Teamprofil Handlekraft