Jobsøgning

Job hos Kjerulf & Partnere

På denne side lægger vi aktuelle, interne stillingsopslag hos Kjerulf & Partnere.

Når Kjerulf & Partnere søger medarbejdere til aktuelle, interne stillinger, slår vi dem op på denne side.

Med venlig hilsen

Kjerulf & Partnere A/S

Bemærk!

Hvis du er i proces med næste step i dit karriereforløb, og ønsker at blive oprettet i vores kandidatdatabase, er du velkommen til at sende dine data til vores konsulenter i Executive Search & Selection.

Send dine data fra denne side...

AKTUELLE JOBS HOS OS

Vil du være partner i et solidt og ambitiøst konsulenthus?

Hvis svaret er ja – eller måske – så lad os mødes og tale om, hvordan vi kunne finde en partnermodel, der er attraktiv for både dig og os.

Vi har travlt, og der er stor efterspørgsel efter os og vores ydelser. Vi søger derfor nye, erfarne kollegaer. Vi forestiller os, at du allerede har en god enmands-forretning og gerne vil have et kollegialt fællesskab. Et fællesskab, der ud over sparring og erfaringsudveksling, også vil give dig adgang til nogle af Danmarks største virksomheder. 

Derudover får du mulighed for at bruge en lang række test/personprofiler/analyser, som vi har udviklet sammen med Københavns Universitet ligesom bøger, artikler o.l., som vi har skrevet, vil stå til rådighed for dig.

Det er vigtigt, at du har en erhvervspsykologisk baggrund samt, at du har erfaring med vores marked, gerne i såvel den private, som den offentlige sektor. Vi trives bedst med kollegaer, der – som vi – er sultne på viden, har fokus på kundens behov. Det betyder, at vi trives dårligt med kollegaer, der lidt for ofte tager de gamle slides ned fra hylden, for igen og igen at levere den samme, traditionelle ydelse.

Appellerer ovenstående til dig, så kontakt Stig Kjerulf eller Lone Schilling Andersen på telefon 3313 1344. Så tager vi en uforpligtende samtale om mulighederne.

Send os dit CV og ansøgning via formularen på denne side.

Kontakt os

Ring på tlf. 3313 1344

Send os dit CV