Individuel Lederudvikling

PIL - Personlig, Individuel Lederudvikling

Bliv knivskarp som leder med nyeste viden i et individuelt og personligt tilpasset lederudviklings- og læringsforløb.

Du har et helt specifikt behov for ledelsesudvikling eller bare inspiration, som ikke umiddelbart kan puttes ned i en bestemt kasse. Du kan være leder i en virksomhed eller organisation, hvor der er maksimalt pres på udvikling og krav om øget indtjening. Du skal hele tiden være på forkant, gå forrest samt forstå og håndtere de massive forandringer, som din branche møder eller vil møde.

Udfordringerne er med andre ord til at få øje på.

Til dig har Kjerulf & Partnere udviklet konceptet PIL - Personlig, Individuel Lederudvikling. Forløbet er en personlig, lederfaglig coaching og kompetenceudvikling med indhold i form af nyeste viden og forskning i lederens vilkår, dilemmaer og muligheder.

Undervejs i forløbet får du hjælp og inspiration til at fokusere på din ledelsesopgave og finde kernen i din lederidentitet.

Form

PIL-programmet afvikles hos Kjerulf & Partnere, hvor du er i centrum hos din egen personlige erhvervspsykolog. Alt afhængig af din ledererfaring strækker forløbet sig over:

  • 5-10 personlige én-til-én rådgivnings- og læringssessioner.
  • Cirka 1½ time pr. session.
  • Periode fra 3 til 5 måneder.

Indholdet tilpasses og justeres naturligvis løbende til dit aktuelle behov og erfaring som leder.

En personlig, lederfaglig kompetenceudvikling med indhold i form af nyeste viden og forskning.

Deltagere

Uanset om du kommer fra den private eller offentlige sektor og uanset hvilket ledelsesniveau eller ledelseserfaring du har, kan vi tilbyde et individuelt og personligt tilpasset forløb til dig.

Du kan f.eks. være:

  • Topleder
  • Leder af ledere
  • Leder af medarbejdere
  • Ny leder
  • Specialist
  • Forsker

Ikke to personers dagligdag og udfordringer er ens. Alle har vi forskellige udfordringer og dilemmaer. Og det er præcis derfor, vi har udviklet programmet PIL - Personlig, Individuel Lederudvikling.

Udbytte

Du bliver knivskarp på egne potentialer og udfordringer samt på kravene til din professionelle rolle – som den, der skaber værdi for medarbejderne i din afdeling eller organisation. Din viden om lederens eller specialistens vilkår og muligheder bliver skærpet af den allernyeste viden, herunder kortlægning af din lederidentitet, forståelse for ledelsesdimensionen, dine styrker, svagheder og meget mere.

Er du interesseret i et mere specifikt lederudviklingsprogram? Så læs mere her...

Vore konsulenter

Sessionerne gennemføres af erfarne partnere eller seniorkonsulenter fra Kjerulf & Partnere. Konsulenterne har en solid erhvervspsykologisk baggrund – teoretisk såvel som praktisk. Du får mulighed for at trække på konsulenternes praktiske erfaringer fra deres daglige arbejde med mange typer ledere og virksomheder.


Kontakt os på tlf. 3313 1344 for yderligere information eller benyt formularen til højre på denne side:

Kontakt os

Ring på tlf. 3313 1344

Send mig info om...

PIL - Personlig, Individuel Lederudviling