PIL - Personlig Individuel Lederudvikling

PIL - Introduktion til ledelse

Er du på vej til at blive leder, og er du afklaret med din karrierevej? Og hvordan kommer du godt fra start? Vi hjælper dig godt i gang med et personligt udviklingsprogram.

Du er enten på vej til at blive leder eller har ganske kort ledelseserfaring og ønsker derfor at få styr på dine tanker om lederjobbet som karrierevej samt at få klarhed over, hvordan du bedst orienterer dig overfor forventninger og faldgruber i ledelsesarbejdet.

Med vores Personlige, Individuelle Lederudviklingsprogram PIL - Introduktion til Ledelse får du skræddersyet dit eget personlige udviklingsforløb i samarbejde med din egen personlige erhvervspsykolog. Du får præcis de basale, personlige og faglige ledelseskompetencer, som du har brug for. Alt sammen med afsæt i grundlæggende ledelsesteorier- og værktøjer.

Med førertrøjen på er det dig, de andre ser på, når der skal tages beslutninger, når konflikter skal løses og når retningen skal udpeges. Læringsforløbet forbereder dig på de muligheder, udfordringer, faldgruber og dilemmaer du, som kommende eller nyudnævnt leder, vil møde.

En personlig, lederfaglig kompetenceudvikling med indhold i form af nyeste viden og forskning.

Deltagere

Uanset om du kommer fra det private erhvervsliv eller offentlig sektor, så strikker vi et personligt program sammen til dig.

Hvis du kan genkende nedenstående, er PIL - Introduktion til Ledelse noget for dig:

  • På vej til at blive leder
  • Helt nyudnævnt leder
  • Specialist, men dit job bærer mere og mere præg af daglig ledelse.
  • Lidt i tvivl og ønsker at blive fortrolig med rollen som leder.
  • Ønsker at kende udfordringer, dilemmaer og faldgruber i ledelsesarbejdet.

Form

PIL-programmet afvikles hos Kjerulf & Partnere, hvor du er i centrum hos din egen personlige erhvervspsykolog. Alt afhængig af din ledererfaring strækker forløbet sig over:

  • 5 intense personlige én-til-én rådgivnings- coaching- og læringssessioner.
  • Sessioner af 1 til 1½ times varighed.
  • Personlighedstest inkl. personlig feedback.
  • Læringsforløb på 3-5 måneder - når det passer dig.
  • Personlig udviklings- og handlingsplan.

Indholdet tilpasses og justeres undervejs 100% til dit aktuelle behov.

Vore konsulenter

Sessionerne gennemføres af erfarne partnere eller seniorkonsulenter fra Kjerulf & Partnere. Konsulenterne har en solid erhvervspsykologisk baggrund – teoretisk såvel som praktisk. Du får mulighed for at trække på konsulenternes praktiske erfaringer fra deres daglige arbejde med mange typer ledere og virksomheder.


Kontakt os på tlf. 3313 1344 for yderligere information eller benyt formularen til højre på denne side:

Kontakt os

Ring på tlf. 3313 1344

Send mig info om...

PIL - Introduktion til Ledelse