Organisationsudvikling

Talentudvikling

Skal talentet være en klon af dig selv? Og er det nu også præcis, hvad der skal til for at fremtidssikre din organisation?

Du kan sikkert sagtens få øje på de talentfulde medarbejderes faglige dygtighed, men har du blik for hvad der ellers skal til for at fremtidssikre din organisation? Og kan du få øje på det særligt personlige hos talentet – også når han/hun er meget forskellig fra dig?

Når du arbejder med talentudvikling må du ikke lade dig forblinde af faglig dygtighed og resultater. Handlekraft, situationsfornemmelse, social intelligens og ambition er personlige egenskaber der er mindst ligeså vigtige.

Talent er ikke nok

Det er heller ikke nok, at medarbejderen har talent. Det skal være talent som organisationen har brug for. Derfor har du brug for en strategisk tilgang til talentudvikling.

Det skal være talent som organisationen har brug for... derfor har du brug for en strategisk tilgang til talentudvikling.

Få inspiration til at spotte talenterne

Emnet optager os meget, og to af vore partnere, Stig Kjerulf og Lone Schilling Andersen, har derfor sammen skrevet bogen ”Fra potentiale til talent”.  Vi kan give jer den rette inspiration til at spotte jeres talenter og samtidig hjælpe med at skabe en kultur, der understøtter udvikling af mennesker i organisationen.

Hos Kjerulf & Partnere er vi specialister i:

  • Talent assessment

  • Skræddersyede talentprogrammer

  • Individuel talentudvikling

 

Ring til os på tlf. 3313 1344 eller benyt formularen på denne side og modtag yderligere information.

Kontakt os

Ring på tlf. 3313 1344

Send mig info om...

Talentudvikling