Find den rette medarbejder

Rekruttering

Hos Kjerulf & Partnere er det vores organisatoriske perspektiv, at ledelse og medarbejderne ikke kun er virksomhedens vigtigste ressource – ledelse og medarbejdere ER virksomheden!

Derfor ser vi netop opgaven med at sætte det helt rette hold som fuldstændig afgørende for enhver virksomheds, bestyrelses og leders succes. Også jeres.

Vi assisterer vores kunder med identifikation og udvælgelse af kandidater til bestyrelses-, direktions- og lederpositioner samt tunge specialiststillinger.

Vi samarbejder med førende rekrutterings- og searchfirmaer for at finde de rette kandidater. Kontakt os for at høre nærmere.

 

 

Rekruttering til den offentlige og private sektor

På kundesiden assisterer vi såvel kunder fra Private Sector som kunder placeret i Public Sector.

Inden for den private sektor spænder vores kunder fra 25C-selskaber og internationale koncerner til danske SMV-selskaber. Inden for den offentlige sektor/NGO-området assisterer vi Centraladministrationen, regionerne, kommunerne og NGO-organisationer.

Ledelsen og medarbejderne er ikke kun virksomhedens vigtigste ressource – ledelse og medarbejdere ER virksomheden!

Erfarne rekrutteringskonsulenter

Vores rekrutteringskonsulenter har alle indgående erfaring inden for Executive Search & Selection området. Dette - sammenholdt med en omhyggelig proces med fokus på kvalitet fra første kontakt og kundebriefing til endelig ansættelse - sikrer, at vi altid er i stand til at finde og udvælge de helt rigtige kandidater til vores kunder.

Læs mere om vores konsulenter - og find kontaktoplysninger her.

 

Vores fokusområder inden for rekruttering

Vores ekspertise og fokusområder hos Kjerulf & Partnere dækker områderne:

Kontakt os på tlf. 3313 1344 for yderligere information eller benyt formularen på siden.

Kontakt os

Ring på tlf. 3313 1344

Send mig info om...

Rekruttering