Rekrutteringsmetoder

Kursus i Rekrutteringsmetoder

Få styrket dine rekrutteringsværktøjer, bliv bevidst om dine styrker og udviklingsområder og styrk dit metodeberedskab.

Et kursus som dette kan hjælpe med at strømline jeres rekrutteringsprocesser ud fra nu'et og ud fra definerede problemstillinger, som opleves i hverdagen. Dette format giver en unik mulighed for at opnå en tilgang til rekruttering, som i sidste ende vil sende et stærkt signal ud ad til i forhold til at tiltrække de rigtige kandidater.

En rekrutteringsproces er en vigtig del af virksomhedens branding, da det er "first point of entry" ind i virksomheden. Her tilbydes et kursus i, hvordan I som virksomhed skal tilgå rekruttering, hvad I skal være bevidste om i denne proces og hvordan I skal håndtere processen, så kandidaterne får en positiv oplevelse, og I får ansat de bedste kandidater.

Vores tilgang til kurset er ”hands on”, hvor vi udover en empirisk funderet tilgang til rekruttering, vil trække på jeres personlige kompetencer og få dem i spil for at skabe det trygge rum, som gør, at kandidater ser jeres virksomhed som ikke kun professionel, men også et sted hvor man kan høre til.   

Rekruttering er en metode til, at sikre jeres virksomheds strategi for fremtiden og for at tiltrække de bedste talenter, som skal bidrage til, at I sammen når målet.

Målrettet kursus til grupper eller enkeltpersoner. I trygge rammer vil vi gennemgå, hvad en god rekrutteringsproces skal indeholde, hvordan den skal opbygges, så du/I altid arbejder ud fra samme metode, og dermed opnår det bedste resultat.

Deltagere

For enkeltpersoner eller grupper af ledere, HR-konsulenter og andre, som ser et behov for en strømlinet og valideret rekrutteringsproces.

Form

Målorienteret og aktivitets-baseret, personligt kursus til grupper eller den enkelte med udgangspunkt i rekrutteringsprocesser.

Her vil der også være mulighed for at diskutere de udfordringer, som du/I oplever samt finde løsninger, som forstærker og professionaliserer din/jeres adfærd, når I rekrutterer.

1 dags kursus for 4 – 8 deltagere.

Se kursuskalender og tilmeld dig her: Tilmelding.

Kurset afholdes som udgangspunkt hos Kjerulf & Partnere, men kan også arrangeres online efter behov/ønske.

Vores konsulent

Anne Christine Møller er en professionel og forretningsorienterede seniorkonsulent med solid erhvervserfaring både med rekruttering og som leder. Hun er uddannet sociolog med fokus på organisationer og ledelse, og har siden 2015 trænet kolleger og kunder i rekrutteringsprocesser og her særligt med fokus på interviewsituationer.

Hun har et balanceret fokus på virksomhed og individ. Dette betyder, at det er dine styrker, vi skal bruge konstruktivt samt blive bekendte med dine udfordringer, så du/I anvender jeres egen personlighed proaktivt i interviewsituationer. Vi arbejder med det hele menneske set i virksomhedens kontekst med respekt for, at ting hænger sammen, og at man ikke kan sondre skarpt mellem privat- og arbejdsmennesket.

Optioner

Kender du din psykologiske automatpilot? - Lær din egen personlighed at kende og forstå, hvordan den påvirker / spiller med, når du arbejder med rekruttering og interviewer kandidater. Du udfylder en KP Personprofil forud for forløbet og modtager en 2 timers tilbagemelding på din profil med opstart af fokuspunkter og personlig udviklingsplan.

 
Kontakt os på tlf. 3313 1344 for yderligere information eller benyt formularen til højre på denne side.

Kontakt os

Ring på tlf. 3313 1344

Send mig info om...

Kursus i Rekrutterings- metoder