Oversigt

Vore ydelser

Hos Kjerulf & Partnere arbejder vi i spændingsfeltet mellem forretningsudvikling og erhvervspsykologi, hvor vi forener forretningsmæssig forståelse med erhvervspsykologisk spidskompetence – fra det personlige til det organisatoriske plan.

Vores fokus er at skabe balance mellem organisationens forretningsmæssige krav og den enkelte medarbejders behov for personlig og faglig udvikling, så der opstår meningsfulde sammenhænge mellem organisationens mål og medarbejderens ønsker.

Vi bistår virksomheder og organisationer inden for følgende hovedområder:

Hos Kjerulf & Partnere understøtter vi kort sagt samspillet mellem medarbejdere og virksomhed i hele den livscyklus, der repræsenterer spektret fra tiltrækning, udvikling og fastholdelse til fratrædelse og afvikling.

Organisations- og Lederudvikling

Virksomhedens vækst og udvikling afhænger af dens ledelseskvalitet. Selv den mest velfungerende organisation er utilstrækkelig på langt sigt, hvis lederne ikke har de rette kompetencer eller er gået i stå. Hos Kjerulf & Partnere tilbyder vi individuelle udviklings- og læringsforløb for ledere på alle niveauer.

Når organisatoriske problemer forsøges løst, sker det ofte uden at kende de faktiske udfordringer. Vi hjælper virksomheder og organisationer til at danne helhedsbilledet og omsætte disse indsigter til et stærkt afsæt for løsningen af det reelle problem.

Læs mere om vore unikke løsninger indenfor lederudvikling og organisationsudvikling...

Vi forener forretningsmæssig forståelse med erhvervspsykologisk spidskompetence.

Executive Search / Selection

At sætte det rette hold er afgørende for enhver virksomhed eller organisations succes. Da konsulenterne hos Kjerulf & Partnere har medvirket i ansættelsesprocessen til nogle af de mest komplekse stillinger i det private erhvervsliv såvel som i offentlig sektor, har vi bevist at besidde kompetencerne til at finde den bedste kandidat til jeres virksomhed eller organisation.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med Executive Search og Selection...

Erhvervspsykologiske testsystemer

Kjerulf & Partnere er en 'full service provider' inden for erhvervspsykologiske test- personprofil- og analyseværktøjer. Foruden at udvikle testværktøjer sælger og markedsfører vi ligeledes en række analyseværktøjer fra verdens førende testudviklingshuse, herunder bl.a. adfærdstest, 360°-test til lederudvikling, IQ-test m.m.

Læs mere om vore erhvervspsykologiske test- analyse og person-profilsystemer...

Erhvervspsykologisk konsulentbistand

Vores konsulenter i Psykologisk Testcenter tilbyder uvildig, fagpsykologisk konsulentbistand i forbindelse med test og vurdering af slutkandidater samt assistance ved udvikling af medarbejde, ledere, specialister eller andre nøglemedarbejdere.

Læs mere om konsulentydelserne i Psykologisk Testcenter...

Ring til os på tlf. 3313 1344 eller benyt formularen på denne side og modtag yderligere information. 

Kontakt os

Ring på tlf. 3313 1344

Send mig info om...

Jeres ydelser