Om os

Kredsen bag Kjerulf & Partnere

Kredsen bag Kjerulf & Partnere består af en række professionelle erhvervspsykologer og konsulenter med én fælles ambition: At være det foretrukne valg på det danske marked.

Vores fokus er erhvervspsykologien, hvor vi arbejder med det enkelte individ samt teamet, med bestyrelse, topledelse og ledere  i den organisatoriske kontekst med dyb forståelse for de udfordringer, den enkelte virksomhed/organisation skal håndtere.

Samtlige konsulenter har solid forretnings- og ledelsesmæssig baggrund med mange års erfaring i at skabe resultater for både private og offentlige virksomheder.

Personerne bag

Kjerulf & Partnere er stiftet af en række erfarne konsulenter, der sammen har ønsket at etablere et konsulenthus, som bygger på venskab, professionel respekt og faglig stolthed.

Konsulenterne har solid erhvervspsykologisk og forretningsmæssig baggrund og mange års erfaring.

Kjerulf & Partneres professionelle konsulenter har én fælles ambition: At være det foretrukne valg på det danske marked for såvel offentlige organisationer som private virksomheder med behov for udvikling af organisationer og mennesker, strategi og forretning.

Omfattende forfatterskab af ledelseslitteratur

Vore erfarne konsulenter skriver bøger om ledelse, handlekraft, coaching, stresshåndtering, talentudvikling, dyrkning af potentiale, m.m. Læs mere...

Stig Kjerulf
Founder
Cand. psych. aut.

Telefon: 3313 1344
Mail: stk@kpas.dk

Kristjan Jul Houmann
Adm. direktør
Cand.psych.aut.

Telefon: 2888 2505
Mail: kjh@kpas.dk

Bjørn Meier
Seniorkonsulent

Telefon: 2888 2506
Mail: bjm@kpas.dk

Silje Marie Jul Houmann
Testkoordinator & Receptionist

Telefon: 3313 1344
Mail: rcp@kpas.dk