Om os

Kredsen bag Kjerulf & Partnere

Kredsen bag Kjerulf & Partnere består af en række professionelle erhvervspsykologer og konsulenter med én fælles ambition: At være det foretrukne valg på det danske marked.

Vores fokus er erhvervspsykologien, hvor vi arbejder med det enkelte individ samt teamet, med bestyrelse, topledelse og ledere  i den organisatoriske kontekst med dyb forståelse for de udfordringer, den enkelte virksomhed/organisation skal håndtere.

Samtlige konsulenter har solid forretnings- og ledelsesmæssig baggrund med mange års erfaring i at skabe resultater for både private og offentlige virksomheder.

Personerne bag

Kjerulf & Partnere er stiftet af en række erfarne konsulenter, der sammen har ønsket at etablere et konsulenthus, som bygger på venskab, professionel respekt og faglig stolthed.

Konsulenterne har solid erhvervspsykologisk og forretningsmæssig baggrund og mange års erfaring.

Kjerulf & Partneres professionelle konsulenter har én fælles ambition: At være det foretrukne valg på det danske marked for såvel offentlige organisationer som private virksomheder med behov for udvikling af organisationer og mennesker, strategi og forretning.

 

Samarbejdspartnere

 

Kjerulf & Partnere løser opgaver for vores kunder sammen med en række udvalgte samarbejdspartnere. De er alle kendetegnet ved deres høje faglige niveau, kompromisløse tilgang til kvalitet og specialisering inden for forskellige fag- og forretningsområder, der er relevante for vores kunder og deres løsningsbehov.

  • ACM Partners: Rekrutteringsforløb, Search & Selection, karriererådgivning, testforløb, rådgivning i anvendelsen af digitale rekrutteringsplatforme og - værktøjer samt professionel interviewteknik. Anne Christine Møller er associeret partner hos Kjerulf & Partnere. Hun har i 10 år specialiseret sig indenfor rekruttering og har hjulpet kunder og kandidater med at forbedre deres tilgang til interviewsituationer og spørgeteknikker. Hun er uddannet sociolog med fokus på organisation og ledelse.

  • Bodelsen & Schramm Erhvervspsykologer: Bodelsen & Schramm er associerede partnere hos Kjerulf & Partnere og har i mere end 20 år arbejdet i det erhvervspsykologiske felt med udvikling af teams, rekruttering, stresshåndtering, trivsel på arbejdspladsen og coaching af medarbejdere, ledere og virksomhedsejere. Tobias D. Bodelsen er erhvervspsykolog, cand. psych. aut. og har udover arbejdet med ovenstående temaer også stor klinisk erfaring og er tæt knyttet til rekruttering i forsvaret. Mads Schramm er erhvervspsykolog, cand. psych. aut. og forfatter. Mads har, udover arbejdet med ovenstående temaer, været pioner i arbejdet med virtuel ledelse og det hybride samarbejde og er forfatter til en lang række bøger og artikler om emnet bl.a. ”Kort & Godt om Virtuel ledelse” (2021) - ”The virtual coffee break” (2018) - Nærværende ledelse på afstand (2013).

  • HR7 Erhvervspsykologi og Rekrutteringskonsulenter: HR7 arbejder i bredden inden for de klassiske erhvervspsykologiske discipliner og har en bred vifte af konsulentprofiler tilknyttet. Firmaet tegnes af direktørerne Cristian Lima og Rudolf Kjeldsen, der begge er meget erfarne erhvervspsykologer og proceskonsulenter. Kjerulf & Partnere har lavet et strategisk samarbejde med HR7 omkr. test, assessment og analyse samt strategisk leder- og organisationsudvikling. Rudolf Kjeldsen er cand. psych aut. og har i mere end 20 år arbejdet i offentlige- og private organisationer og institutioner, hvor de fleste har det til fælles, at de arbejder direkte med borgere og kunder. Som konsulent trækker han på sin egen erfaring som leder og chef, han er undersøgende og analytisk og sætter gerne gang i kreative og utraditionelle metoder, når en opgave skal løses. Fagligt bliver han holdt skarp som ekstern lektor på Aarhus Universitet. Cristian Lima er cand. psych. og især optaget af at arbejde med politiske organisationer og har mere end 30 års erfaring i disciplinen – endda fra nogle af Danmarks største organisationer; offentlige, private såvel som NGO’er. Han er analytisk og akademisk velfunderet i sin tilgang og er ekstern lektor på Aarhus Universitet. Han har erfaring som top-chef og er god til at skabe ro og tillid, der hvor han kommer hen.

  • Executives Only: Thit Aaris-Høeg er uddannet inden for både psykologi og business. Hun har en Global Executive MBA fra Henley Business School og er herudover internationalt certificeret Executive Coach samt Psykodynamisk Psykoterapeut fra Gråbrødre Instituttet og Mediator uddannet. Hun har sin egen praksis og samarbejder herudover med både danske og internationale konsulenthuse. Thit Aaris-Høeg er passioneret for og drevet af at skabe en positiv menneskelig og forretningsmæssig udvikling - ofte i samspil. Hendes uddannelsesmæssige baggrund og mangeårige erfaring som topleder gør Thit Aaris-Høeg til en eftertragtet sparringspartner. Hun har også stor erfaring med ledelse i purposedrevne organisationer.

 

Omfattende forfatterskab af ledelseslitteratur

Vores erfarne konsulenter skriver bøger om ledelse, handlekraft, coaching, stresshåndtering, talentudvikling, dyrkning af potentiale, m.m. Læs mere...

Stig Kjerulf
Founder
Cand. psych. aut.

Kristjan Jul Houmann
Adm. direktør
Cand. psych. aut.

Telefon: 2888 2505
Mail: kjh@kpas.dk

Se profil - klik her

Bjørn Meier
Seniorkonsulent

Telefon: 2888 2506
Mail: bjm@kpas.dk

Se profil - klik her

Silje Marie Jul Houmann
Testkoordinator & Receptionist

Telefon: 3313 1344
Mail: rcp@kpas.dk

Anne Christine Møller
Associeret Partner
Cand. scient. soc.

ACM Partners

 Mads Schramm
 Associeret Partner
 Cand. psych. aut.

 Bodelsen & Schramm
 Erhvervspsykologer

 Tobias D. Bodelsen
 Associeret Partner
 Cand. psych. aut.

 Bodelsen & Schramm
 Erhvervspsykologer

 Thit Aaris-Høeg
 Strategisk samarbejdspartner
 Global Executive MBA, Henley
 IC Executive Coach
 Psykodynamisk psykoterapeut
 Mediator

 Executives Only