Professionel afvikling og genplacering

Outplacement

Vi hjælper med at gøre en vanskelig afskedigelsesproces til noget positivt og frugtbart - både for organisationen og den afskedigede.

Outplacement fra Kjerulf & Partnere omfatter strategisk rådgivning og sparring til den enkelte og organisationens ledelse i tilknytning til den vanskelige situation, som en afskedigelse kan være.

 

 

Professionel og respektfuld outplacement

En afskedigelsesproces kan opleves som voldsom og som belastende for de involverede. Det gælder de direkte implicerede, der må forlade deres job, men også de tilbageværende kolleger. En uprofessionel håndtering fra lederens side skader ikke alene den afskedigede, men i høj grad også organisationens image.

Vi hjælper organisationen med at forberede afskedigelsesprocessen og sikrer, at lederne er godt klædt på til at gennemføre afskedigelsessamtalen.

Den afskedigede bringes videre og får et nyt konstruktivt fodfæste, der sikrer selvindsigt i såvel bagudrettet som fremadrettet perspektiv.

Vi hjælper med at gøre en vanskelig afskedigelsesproces til noget positivt - både for organisationen og den afskedigede.

Vi vender en svær afskedigelse til noget positivt

Med vores solide kendskab til dansk erhvervsliv, jobrådgivning og personlig udvikling sørger vi for, at den ellers vanskelige og svære situation bliver vendt til noget positivt og frugtbart - også på den lange bane.

Kontakt os på tlf. 3313 1344 for yderligere information eller benyt formularen på siden.

Kontakt os

Ring på tlf. 3313 1344

Send mig info om...

Outplacement